Ny Gipsplade med revolutionerende bæreevne

You are here

Byg stærke og skruefaste indervægge med Habito

Gyproc Habito™ er vores ekstremt stærke og skruefaste gipsplade.  Den hårde plade er et godt alternativ til en standard gipsplade eller fibergips. Habito er nemlig 10 gange så robust som en standard gipsplade, og er derfor ekstremt modstandsdygtig over for slag og stød. Læg gipspladens veldokumenterede lydisolerende og brandhæmmende egenskaber dertil, og du får en bæredygtig løsning til et letbyggeri, som lever op til kravene for moderne byggeri og arkitektur. Den nye gipsplade er udviklet på baggrund af Gyprocs egne patenterede teknologi.

Skruefast overflade

Er du også træt af forboring og plugs? Så er Habito det perfekte valg. Her får du nemlig en plade med en skruefast overflade, så nu kan du skrue direkte i væggen og hænge TV, hylder og skabe op  uden forboring eller brug af plugs. Habito kan nemlig bære op til 40 kg vægt med kun en almindelig 5 mm træskrue, og det giver nogle helt nye muligheder. 

Bedre brand- og lydegenskaber

Men Habito er ikke bare et godt alternativ, når der ønskes en stærkere og skruefast væg. For hvis du vælger Habito får du nemlig også en væg med bedre lydisolerende egenskaber. Og det giver ikke bare et bedre lydmiljø, men bedre plads. For med Habito opnår du ikke bare en god lydisolering, men opfylder ofte lydkravene med en slankere væg end hvad der er muligt ved brug af traditionelle gipsplader.

Derudover opfylder du effektivt brandkrav, selv uden brug af stenuld eller mineraluld i væggens hulrum, som ellers kan være nødvendigt, hvis der anvendes fx OSB/krydsfiner plader. 

Få mere information

Hent inspiration og mere information om Gyproc Habito i brochuren.

Vælg den rigtige vægkonstruktion

Med Habito kan du bygge ekstremt holdbare vægge med høj lydreduktion.

Find produktinformation

Få information og find dokumentation på Habito-pladen.

Tag kontakt

Vil du vide mere om Gyproc Habito, så tag fat i os.

Se filmen om Gyproc Habito