Ny Gipsplade med revolutionerende bæreevne

You are here

Ny Gipsplade med revolutionerende bæreevne

Gyproc Habito™ er en ny og ekstremt stærk gipsplade, som ikke bare er 10 gange så robust som en standard gipsplade men også skruefast. Gipspladens revolutionerende styrke gør den ekstremt modstandsdygtig over for slag og stød. Læg gipspladens veldokumenterede lydisolerende og brandhæmmende egenskaber dertil, og du får en bæredygtig løsning til et letbyggeri, som lever op til kravene for moderne byggeri og arkitektur. Den nye gipsplade er udviklet på baggrund af Gyprocs egne patenterede teknologi.

Skruefaste overflader

Ny ekstremt stærk og skruefast gipsplade. Nu kan du hænge TV, hylder og skabe op uden forboring eller brug af plugs. Gyproc Habito™ kan nemlig bære op til 40 kg vægt med kun en almindelig 5 mm træskrue. 

Bedre brand- og lydegenskaber

Med Habito opfylder du effektivt brandkrav, selv uden brug af stenuld eller mineraluld i væggens hulrum, som kan være nødvendigt ved anvendelse af fx OSB/krydsfiner plader. Ligeledes opnår du god lydisolering, og opfylder ofte lydkravene med en slankere væg end hvad der er muligt ved brug af traditionelle gipsplader.

Få mere information

Hent inspiration og mere information om Gyproc Habito i brochuren.

Vælg den rigtige vægkonstruktion

Med Habito kan du bygge ekstremt holdbare vægge med høj lydreduktion.

Find produktinformation

Få information og find dokumentation på Habito-pladen.

Tag kontakt

Vil du vide mere om Gyproc Habito, så tag fat i os.

Se filmen om Gyproc Habito