Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor
Tlf.: 
59 57 03 30

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

Salg

Teknisk salg

Kundeservice

You are here

Råd og vejledning når arbejdet skal udføres
Her på siden har vi samlet alt det der kan hjælpe dig i dit daglige arbejde som håndværker. Du kan for eksempel se mere om montering, downloade montage- anvisninger og læse mere om vores optimerede løsninger.

Håndværkere

Hos Gyproc arbejder vi ikke bare på at levere innovative løsninger, der effektivt opfylder kravene til bygningens funktionalitet. Vi arbejder også på at skabe unikke løsninger, der bidrager til et bedre arbejdsmiljø for dig som håndværker. Derfor arbejder vi altid med lette løsninger, der er nemme og hurtige at montere, så du som håndværker ikke bare kan spare tid men også sikre mindst mulig belastning for ryg og skuldre.  

Vi har udviklet innovative løsninger som vores lette gipsplade, der gør det nemmere end nogensinde at montere en væg med gipsplader, samt et unikt design til loftkonstruktioner som gør monteringen af lofter op til 50 % hurtigere. Udover vores store sortiment af plader og profiler tilbyder vi også tilhørende skruer og diverse hjælpeværktøjer.

Montage

Under vores monteringssektion kan du se hvordan du monterer diverse indervægge, ydervægge, lofter og etagedæk.

Monteringsanvisninger

Under vores monteringssektion kan du se hvordan du monterer diverse indervægge, ydervægge, lofter og etagedæk.

Beregningsværktøjer

Prøv vores forskellige beregningsværktøjer, som for eksempel Habito Tool, der gør ophængning på vores Habito gipsvægge meget nemmere.