Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor
Tlf.: 
59 57 03 30

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

Salg

Teknisk salg

Kundeservice

You are here

Totaløkonomi
Gyproc ByggeOptimering er med til at synliggøre omkostningerne ved forskellige typer konstruktioner – og dermed give grundlaget for en optimering af byggeproces, konstruktion og totaløkonomi.

Hvad er Gyproc ByggeOptimering?

ByggeOptimering er et grundlæggende begreb hos Gyproc. Vores rådgivning, produktion, produkter, systemer samt logistik er baseret på at leve op til kravene, der ligger bag dette begreb. Men hvad er Gyproc ByggeOptimering egentlig?

Siden 1996 har ByggeOptimering været en vigtig del af forretningsgrundlaget for Gyproc. ByggeOptimering er et koncept, der går ud på, at man ved at arbejde med gennemtænkte løsninger fra projektets planlægning effektiviserer hele processen fra produktion til byggeri og efterfølgende spildhåndtering mv. til gavn for både miljøet og byggeriets totalomkostninger.

Gyproc ByggeOptimering tager udgangspunkt i hele processen i forbindelse med et byggeri, fra projektering til drift og vedligehold. Det er med til at synliggøre omkostningerne ved forskellige typer gipskonstruktioner – og dermed give grundlaget for en optimering af byggeproces, konstruktion og totaløkonomi.

For ved at tænke alternativt og vælge andre løsninger eller konstruktioner, er der ofte store besparelser at hente. Besparelsen kan komme mange forskellige steder i processen. Det afhænger bl.a. af konstruktionsopbygning, materialevalg, montage, spild og byggepladsomkostninger i øvrigt. Resultatet ved at arbejde med Gyproc ByggeOptimering fra starten er ofte en væsentlig bedre totaløkonomi! 

Konstruktionens reelle omkostninger

Dette eksempel viser princippet for Gyproc ByggeOptimering:

Vi hjælper dig med at synliggøre  omkostningerne ved forskellige typer gipskonstruktioner – og dermed give grundlaget for en optimering af byggeproces, konstruktion og totaløkonomi.

Mulighederne ved Gyproc ByggeOptimering:

  • Optimerede løsninger til konstruktionskrav
  • Optimale leverance systemer
  • Hurtigere montage
  • Minimering af spild/håndtering
  • Minimering af affald/deponi
  • Mindre vedligehold/længere levetid
  • Bedre totaløkonomi

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste løsninger

Gyproc tilbyder en række services, der kan være med til at sikre projektet de rigtige løsninger fra starten. Vores innovative systemer er baseret på løsninger, der opfylder de funktionelle krav til  alt fra bygningens lydisolering og akustik, til brandbeskyttelse, fugtbeskyttelse og holdbarhed. Med vores viden kan vi hjælpe med at optimere bygningen ud fra funktionalitet, omkostninger og bæredygtighed.

Vi er med fra projektering til byggeriet er færdigt og klar til brug, men  allerede i projekteringsfasen afgøres en stor del af omkostningerne ved et byggeri, så jo hurtigere du tager fat i os jo bedre!

Hvis du vil vide mere om Gyproc ByggeOptimering, og høre hvordan vi kan hjælpe med at optimere dit projekt, så er du altid velkommen til at tage fat i os. Du finder vores kontaktinfo her.

 

Brochure Gyproc ByggeOptimering

Læs mere om ByggeOptimering

Her i brochuren kan du læse mere om Gyproc ByggeOptimering og se flere af vores optimerede løsninger.

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide om mere om, hvordan vi hælper med at optimere byggeprojekter.