You are here

Job hos Gyproc

Gyproc A/S udvikler, fremstiller og markedsfører gipsplader og letbyggeri-systemer til byggebranchen.
Gyproc A/S er Nordens førende producent af gipsplader og gipspladebaserede systemer til byggeindustrien.

Derfor afhænger vores udvikling også af, at vores medarbejdere er innovative og har den nyeste viden inden for procesindustri og byggeteknik.

Hos Gyproc arbejder den enkelte medarbejder engageret og målrettet med sinde opgaver. Vi lægger stor vægt på frihed under ansvar og på, at vi har det godt på jobbet og med hinanden.

Der afholder hvert år medarbejder-udviklingssamtaler, hvor eventuelle udviklingsmuligheder diskuteres og følges op på. 

Gyproc er et forretningsområde inden for Saint-Gobain Gypsum, verdens største producent af gipsbaserede byggematerialer. Saint-Gobain Gypsum omsætter for ca. DKK 20 mia. og har mere end 12.500 ansatte.

I Danmark beskæftiger Gyproc A/S ca. 140 medarbejdere i Kalundborg, hvor markedsafdeling, administration og produktion er samlet. Udover en stor afsætning på hjemmemarkedet er der også en betydelig eksport.

Mange jobmuligheder

Medarbejderne hos Gyproc er en blandet flok og arbejder med mange forskellige typer jobs. Vores medarbejderstab består bl.a. af sikkerheds-/kvalitetsmedarbejdere, ingeniører/teknikere, sælgere, logistikmedarbejdere, kundeservicemedarbejdere, økonomimed-arbejdere, produktionsmedarbejdere samt håndværkere som forestår vedligeholdelse af Gyproc's fabrik.

Ledige stillinger

Kontakt HR-afdelingen

Hvis du ønsker mere information omkring Gyproc og dine jobmuligheder, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling.

 

Kari Jørgensen

HR Business Partner

Send E-mail