You are here

Bedre oplevelse og surf

31 marts 2015

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du surfer på vores website. Derfor har vi lavet en helt ny hjemmeside med et responsivt design, hvilket betyder at indholdet tilpasser sig den enhed - fx mobiltelefon eller tablet - som du vælger at anvende, når du besøger hjemmesiden. Det giver overblik og gør navigationen lettere.

Sunde løsninger med lette byggesystemer
Vi har også bygget en helt ny struktur, så du let finder de samlede løsninger med lette byggesystemer til dit byggeprojekt. Systemer og produkter er nu sammenkoblet således, at du hurtig kan finde ud af, hvordan produkter og systemer hænger sammen. Det betyder at du lettere kan finde de løsninger, som opfylder funktionskravene i dit byggeprojekt.

Men vi nøjes ikke med det! Vi ved, at der stilles stadig højere miljøkrav til nutidens byggeri. Derfor har vi også samlet al dokumentation på et sted, således at det er hurtigt og enkelt for dig at finde og downloade den ønskede dokumentation.

Vores ekspertise - din ressource
Sidst men ikke mindst vil vi gerne i kontakt med dig, så vi kan bistå med råd og vejledning i projekteringsfasen og frem til det færdige byggeri. På den nye hjemmeside har vi ændret kontaktsiden, så du hurtigt og nemt kan finde frem til den rette rådgivning.

Velkommen til det nye Gyproc.dk

Nyhedsbrev fra Gyproc

E-mail-adresse:
Jeg arbejder hos (virksomhedstype)
Jeg arbejder som (stilling)