Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor
Tlf.: 
59 57 03 30

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

Salg

Teknisk salg

Kundeservice

You are here

Vilkår

Information om teknisk indhold på Gyprocs hjemmeside

For at fremme spredning og håndtering af viste tekniske løsninger giver Gyproc tilladelse til at tekster, billeder og tegninger må gengives af Gyprocs kunder under forudsætning af, at kilden fremgår. Dog skal reproducerede tegninger, billeder og billedtekster gengives fuldstændigt og uden ændringer.

Oplysninger og detaljer på denne hjemmeside forudsættes at være korrekte, men kan ikke betragtes som garantier, der medfører ansvar for Gyproc A/S

Gyproc forbeholder sig ret til ændringer.

Det er vigtigt, at man allerede på projekteringsstadiet vælger teknik og detailløsninger, som er tilpasset bygherrens krav og forventninger. I forbindelse med dette arbejde udgør Gyproc Håndbog et vigtigt hjælpemiddel, men det er også vigtigt, at følgende bemærkes:

 

Detaljerne skaber helheden

Gyproc viser i sin tekniske dokumentation hele kæden fra produkt til færdig bygningsdel/funktion. Gyproc foretager en omfattende udvikling af byggetekniske applikationer, som vises i Gyproc Håndbog og på gyproc.dk. Bag hver detalje ligger der et omhyggeligt udviklingsarbejde og en godt dokumenteret funktionsopfølgning.

I detaljerne er det altid helheden, altså detaljerne med samtlige indgående Gyproc-komponenter, som udvikles og kontrolleres.

Derfor må der ikke i nogen funktionsløsning henvises til Gyproc Håndbog med mindre alle indgående komponenter virkelig er Gyproc-produkter.

 

Information og behandling af personoplysninger

Personoplysninger, som du giver i forbindelse med, at du udfylder en formular (f.eks. en interesseanmeldelse eller ansøgning) på Gyprocs hjemmeside, eller som i øvrigt registreres i forbindelse dermed, behandles af Gyproc i forbindelse med forberedelse og administration af den berørte tjeneste. Det gælder altså også den information, du registrerer, når du bestiller tryksager og information, hvor du anvender vores hjemmeside. Personoplysningerne udgør det videre grundlag for markeds- og kundeanalyser, forretningopfølgning, forretnings- og metodeudvikling samt risikohåndtering. Personoplysningerne bruges også i markedsføringsøjemed, hvis du ikke har bedt om spærring med henblik på direkte markedsføring. Behandlingen af personoplysningerne kan inden for rammerne af gældende bestemmelser ligeledes ske hos andre selskaber i Saint-Gobain Gypsum. Gyproc tillader dog ikke, at noget foretagende uden for Saint-Gobain Gypsum eller anden tredje part bruger dine personoplysninger til markedsføring eller anden direkte kommunikation.

 

Registrering af IP-adresser

Endvidere sker der automatisk registrering af IP-adresser ved besøg på vores sider med henblik på måling af besøgsfrekvens.

Gyproc Håndbogen

Gyproc Håndbogen indeholder oplysninger om Gyproc systemer og produkter og kan være en hjælp i projekteringsarbejdet.

 

Gyproc Service Charter

Her får du en oversigt over vores tillæg og ydelser samt leveringsvilkår.